Du kan göra skillnad!

Idag tänkte jag tipsa om något som jag tycker är väldigt bra, nämligen Unicefs webshop! Där man kan köpa jättefina saker och samtidigt göra en god sak för det viktigaste vi har - nämligen våra barn.
Jag kan inte tänka mig en bättre present att få (eller att ge bort) än något sånt här!


Bilder från: www.unicef.se

KRaM
//Mia


Jobb...jobb...jobb

Jag har väl nämnt tidigare att jag för tillfället är projektansvarig för inredningen av våra nya lokaler på mitt jobb? Detta upptar just nu all min tid känns det som, både min vakna och den tid som jag egentligen borde sova...:) Det är så många beslut som ska fattas och så mycket som ska inhandlas och fixas!

Nu börjar det närma sig invigning (om 1½ vecka klipps banden) och jag håller tummarna för att allt ska klaffa. Det ska bli så spännande att se om jag ror mitt första inredningsprojekt i hamn. Det har varit så KUL! Faktiskt bland det roligaste jag gjort på jobbet...sch...:)

Idag har jag suttit och letat tavlor, fastnade till slut för de här! Tror att de kommer att passa in fint till den övriga inredningen...
Vad tycks? :)

Bilder från: http://www.capricorn-art.com/sv/

Önskar Er alla en trevlig lördagskväll!

KRaM
//Mia


Färgbyte i badrum

Nu när vi så sakta går mot mörkare tider vill jag förnya ALLT här hemma! :) Den här gången stod badrummet på tur att få lite nytt, den här gången blev det grönt. Är helt såld på grönt just nu, någon mer?

     

En liten tavla producerades på datorn, ett väldigt billigt och enkelt sätt att byta motiv på sina tavlor ofta! Här är det bara fantasin som sätter gränserna...:)

Sydde en ny gardinkappa av en bit tyg som blivit över sen tidigare.
Nya handdukar, en förvaringskorg i plast, ett underlägg och en ny kruka inhandlades.
De gröna LEGO-bokstäverna byttes ut mot vita.
Små förändringar som gör mycket för helheten!KRaM
//Mia


TävlingDen här tävlingen tänker iallafall inte jag missa! :)
För att delta och komma till Tolis Inredningsblogg, klicka HÄR!
Tävlingen pågår t o m 15:e augusti.

Länk till Village hemsida: www.village.se

KRaM
//Mia


Lekt med lego

Visst får man väl leka med lego även som vuxen!? ;)
Idag kunde jag inte låta bli att testa att göra lite bokstäver, det blev ordet "BAD" som fick hamna på vår badrumshylla.


Vår son gillar verkligen lego så vi har pratat om att besöka LEGOLAND och, det är inte utan att man själv faktiskt är lite sugen på att se alla fina byggen där! Vi skulle egentligen ha åkt nu i år men vi var för sent ute med att boka boende, allt som fanns kvar var ju svindyrt! Så, nästa sommar blir det kanske en veckas semester i Danmark.
Looking forward to it! 

KRaM
//Mia


String v/s Bauhaus

Har alltid gillat stringhyllor, så tror ni att jag blev glad när min sambo
föreslog sådana till våra filmer??? :)

 
Bilder från: www.designonline.se

Glädjen blev dock ganska kort...
För,  när vi äntligen kommit fram till vilka hyllor vi skulle ha så fick vi inte tag på dem! :( Vi var runt på Nordik, Lindholms och Designtorget som vi visste sålde vita stringhyllor - men överallt var de slut. Det är väl ändå typiskt!

Min käre sambo (som är en klippa vad gäller research) sa då att han visste att Bauhaus hade "String-kopior". Så, vi slängde oss i bilen och tog en tur till Norrköping istället. Och en kvart innan de stängde kom vi faktiskt ut med ett par hyllor. Stringhyllorna skulle ha kostat 925 kr/st och vi gav 279 kr/st för dessa på Bauhaus. Ett riktigt fynd tycker jag! :)


&-tecken

Måste bara tipsa om en tjej som heter Lotta Rubom som driver bloggen: I ett litet hus.

Hon tillverkar bl a de här fina &-tecknen som finns att beställa i betong eller gips, givetvis
med valfri text! En helt perfekt present helt i min smak!

 
Bild lånad från bloggen: I ett litet husRSS 2.0 bloggping Bloggar av mammor och gravida

Varmt välkommen
till
"Mysans vrå"
och hem till mig och min familj!

Här kan du läsa om min vardag som småbarnsförälder och sambo, mitt brinnande intresse för inredning och design samt lite om mina tappra försök att komma igång och träna...igen! :) Och så mycket, mycket mer!

Jag älskar att fotografera (även om jag inte direkt kan) och jag älskar att redigera bilder och sätta ihop små kollage av dem. Bloggen är mitt lilla tillhåll för att visa det som jag tycker är vackert i livet och för att visa det som jag brinner för att syssla med.

Våra två små hjärtan, Oliver -06 och Emilia -08 är de som förgyller min/vår vardag allra mest!

Välkommen hem till mig! Hoppas att du kommer att tycka om min blogg...

//Anna-Mia RehnÄr du intresserad av att synas här på bloggen? Tveka inte att kontakta mig.

annamiarehn@hotmail.com@HOME