Tittar bara in för att säga...


Julen 2010Julen 2010 blev en flackande jul,
vi avverkade 4 ställen på 3 dagar. 
Men, det har ändå varit jättemysigt!

Vi har träffat våra familjer, ätit gott, tittat på Kalle Anka, mumsat julgodis och glatt oss åt barnens glädjetjut när de öppnat sina julklappar. Och så har vi förstås spanat in nytillskotten i min sambos systers familj, nämligen 5 stycken urgulliga små valpar som gjorde entré ett par dagar innan julafton.

Tomten kom till oss tre gånger!!! Någon gång under julaftonsnatten och lade paket i strumporna, sen dök han upp igen under julaftonskvällen men tydligen hade han inte med sig allting för även på juldagen gjorde han ett besök. Nu verkade tomten väldigt trött, sliten och alldeles proppmätt för tomtemor hade gett honom så mycket god gröt. Hmm, ja man kunde ju se att han gillade gröt för han var väldigt rund och go om magen! Efter att ha delat ut de sista julklapparna som fanns i säcken så tackade tomten för sig och hastade iväg ut i kylan till nästa hus, där det fanns fler snälla barn som väntade på att få paket.

En av småkillarna hemma utbrast:
- Vet du, jag tror att tomten var en tjej!?

Vad tror ni? ;)

Kram
//Mia


Alla tjejer (& killar?) drömmer väl om att få ha ett eget...

DRESSINGROOM!?
Jag är inget undantag...
Tänk vad härligt att kunna få ha ett stort rum, fyllt med hyllor där man kunde ha sin egna lilla oas med kläder, skor, assessoarer av alla de slag.
Det kommer med största sannolikhet inte att inträffa för min del, men drömma om det måste man ju ändå få göra eller hur? Idag har jag iallafall bringat lite ordning i min röra bland alla kläder som bara hamnar i en stor hög i klädgarderoben. Känner ni igen er?

En sväng till IKEA...en klädstång och några klädhängare senare...=)Mitt mål är nu att allt inte ska hamna på stolen...får se hur det går!

//Mia


Ikväll blir det...

 

Uppdatering!
Jay´s vinnarlåt "Dreaming People"
Ryser...:)Trevlig helg på er! =)


Gammaldags koppkakor med fudgetäcke

Trevlig 2:a advent på Er! :)
Hoppas att ni har det mysigt och inte stressar för mycket så här veckorna innan jul.
Många kanske har bakat pepparkakor, lussekatter, julgodis där hemma nu - men inte vi inte!

Min son (som älskar choklad) har länge spanat in en receptbok som jag haft ståendes på en hylla i köket. Boken heter "Chokladfrestelser" av Linda Collister och är fylld av en massa läckra recept på godis, kakor, tårtor och drinkar där choklad så klart ingår i allt.

Så, idag har vi tagit oss i kragen och bakat lite! 
Resultatet blev... 

Gammaldags koppkakor med fudgetäckeNu ska vi sätta på en kopp kaffe och se hur de smakar! :)
Mums...RSS 2.0 bloggping Bloggar av mammor och gravida

Varmt välkommen
till
"Mysans vrå"
och hem till mig och min familj!

Här kan du läsa om min vardag som småbarnsförälder och sambo, mitt brinnande intresse för inredning och design samt lite om mina tappra försök att komma igång och träna...igen! :) Och så mycket, mycket mer!

Jag älskar att fotografera (även om jag inte direkt kan) och jag älskar att redigera bilder och sätta ihop små kollage av dem. Bloggen är mitt lilla tillhåll för att visa det som jag tycker är vackert i livet och för att visa det som jag brinner för att syssla med.

Våra två små hjärtan, Oliver -06 och Emilia -08 är de som förgyller min/vår vardag allra mest!

Välkommen hem till mig! Hoppas att du kommer att tycka om min blogg...

//Anna-Mia RehnÄr du intresserad av att synas här på bloggen? Tveka inte att kontakta mig.

annamiarehn@hotmail.com@HOME