God jul!

December...vilken månad alltså!
Planeringen av julfesten på jobbet (som i år fick ha "James Bond-tema") tog några kvällar att få ihop men resultatet blev lyckat och jag tror de flesta tyckte att det var skoj. Finns några bilder på mitt instagram ifall ni vill se hur vårt stora konferensrum såg ut under kvällen...mer än så delar jag nog inte med mig! ;)
 
Sen har December varit en månad då det skottats en del snö, julpyntats, inhandlats julklappar, klätts en gran osv. Idag har vi hämtat vår nya "andra-bil" (tjoohooo!) och sen har städning stått på schemat och nu snart ska det packas för imorgon bär det av för att fira jul på andra sidan.

Men, jag är så himla trött så jag har svårt att komma igång med packningen nu! Blä!:( Men, när väl den är gjord, då kan man andas ut och vara på riktigt ledig i några dagar. Otroligt härligt!
 
Jag vill därför passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL! :)
Njut av tiden tillsammans.
 
Kram Kram
 
 

Första advent

Tänk att det redan är december och första advent!
Tiden bara flyger fram och det är lite hektiskt att hinna med allting så här års tycker jag. 
Mycket som ska ordnas och fixas fast man är tröttare än tröttast.
 
Helgen av mest bestått i att få adventspyntet på plats. Utomhus har de två ljusslingorna som vi äger kommit upp och alla uteleksaker är nu inplockade så nu kan vintern komma på allvar. Inne så har det blivit några nya blomsterarrangemang, julstjärnorna lyser fint i fönstren och förrut fikade vi - glögg och pepparkakor - och tände det första ljuset i adventsljusstaken. Jodå, nog märks det att vi närmar oss jul alltid! :)
 
Bjuder på några bilder från mitt instagramkonto.
mysansvra heter jag där om ni vill följa mig.
 
 
 


RSS 2.0 bloggping Bloggar av mammor och gravida

Varmt välkommen
till
"Mysans vrå"
och hem till mig och min familj!

Här kan du läsa om min vardag som småbarnsförälder och sambo, mitt brinnande intresse för inredning och design samt lite om mina tappra försök att komma igång och träna...igen! :) Och så mycket, mycket mer!

Jag älskar att fotografera (även om jag inte direkt kan) och jag älskar att redigera bilder och sätta ihop små kollage av dem. Bloggen är mitt lilla tillhåll för att visa det som jag tycker är vackert i livet och för att visa det som jag brinner för att syssla med.

Våra två små hjärtan, Oliver -06 och Emilia -08 är de som förgyller min/vår vardag allra mest!

Välkommen hem till mig! Hoppas att du kommer att tycka om min blogg...

//Anna-Mia RehnÄr du intresserad av att synas här på bloggen? Tveka inte att kontakta mig.

annamiarehn@hotmail.com@HOME