Hår...Ombre

Ikväll har jag klippt håret på Oliver och kom då att tänka på att jag själv ska till frissan nästa vecka. Ska bli skönt för just nu tycker jag mitt hår verkligen känns dötrist. Jag bara måste göra något "nytt" den här gången tror jag. Hela jag skriker just nu förändring!

Är jättesugen på att färga det mörkare och behålla ljusa toppar. Hittade den här bilden och då blev jag ännu mer inspirerad till att göra det. Tyvärr kommer ju mitt hår aldrig att bli så här långt på egen hand, men drömma kan man ju alltid göra...

Vad tycker ni? Hiss eller diss? ;)


IKEA PS SANDSKÄR

Skulle ju bara åka till apoteket och till jobbet för att hämta lite jobbpapper igår, men det blev ett litet besök på IKEA också! IKEA alltså, det är helt livsfarligt för mig! Kommer alltid ut med något därifrån även om jag inte tänkt handla en endaste pryl. Känner ni igen er?

Gårdagens inköp blev ett litet brickbord, vilket blev ganska bra mellan våra däckstolar på altanen.
Har börjat plocka ordning lite där ute nu. Mysigt att kunna sitta där och ta ett glas rött på fredagskvällen! ;)

Vi har varit på vårdcentralen med Emilia idag, och det var scharlakansfeber! 
Så, nu väntar en tiodagars penicillinkur. Skönt ändå att veta vad det är så man
inte behöver fundera på alla symtom! :)

Hoppas att ni mår bra och att ni fått en bra start på veckan.

Frukost på sängen!

God morgon! :)

Vilken härlig start på dagen...
Oliver kom och gav mig frukost på sängen!
Choklad, trisslotter och ett jättefint hjärta som han ritat och klippt ut. Gullunge! ♥


Skulle åkt till min mamma idag och firat henne på mors dag, men istället ligger jag fortfarande kvar i sängen. Nu för att jag baddar pannan med kallt vatten på Emilia. Feber 40,4 - hoppas de febernedsättande hjälper för jag tycker så synd om henne just nu. Yep, igår var det hennes tur att bli sjuk. Så, det ser inte bättre ut än att veckan som kommer också kommer att bli konstig.
The never ending story!


Nu måste jag ta en tur till apoteket och fixa lite mer medicin till lillan.

See you later.

Och sen kom febern...:(

Lite varning för nu kommer det ett litet "tycka synd om mig" - inlägg! :)

Jaha, vaknade på tisdagen och hade skitont i halsen men tänkte inte mer på det. Trodde det var för att jag sprungit och "tagit i" lite för mkt. Efter jobbet åkte jag och köpte en massa blommor till krukorna här hemma och kvällen ägnades åt plantering och iordningställande av altanen. Drog ut alla altanmöbler och skurade som förberedelse för att kunna olja in dem i helgen. Åh, varför köpte vi inte några underhållsfria utemöbler??? Hur korkad får man vara egentligen?

På natten sen började jag få feber och under onsdag/torsdag har jag till och från haft feber och knappt kunnat svälja. Tror det är Oliver som smittat mig...:(  Undrar om det är halsfluss? Om man har halsfluss, går det över av sig själv då eller måste man ha penicillin? Ja, ja...det lär ju märkas.

Ja, och så blev det helt plötsligt fredag.

Vi ska ha företagsfest ikväll och jag hade så gärna velat gå. Hur ofta går man på fest nu för tiden liksom? För min del handlar det om ett par gånger om året typ. Så, jag är lite bitter just nu. Försöker muntra upp mig lite här hemma genom att göra sådana där tjejiga "må bra"-saker. Måla naglarna, plocka fram den nyinköpta bikinin och hoppas att man ska kunna få användning för den i helgen och så skrubbar jag grillgallret så att vi ska kunna grilla ikväll.
Ja, för fredagsmys ska jag banne mig ha! ;)


Imorgon är en annan dag...

Trevlig helg på er!

Bra start på veckan...men vad hände sen?


Den här veckan har verkligen inte blivit vad jag räknat med, men den började bra! :)

I måndags på kvällen gav jag mig ut på en löprunda, 5 km och den här gången kändes det riktigt bra. Hade nog kunnat springa lite fortare faktiskt. Landade på 30 min tid även denna gång men kunde konstatera att varje km jag sprungit gått fortare än den förra. Det måste väl ändå vara ett bra tecken när den sista kilometern var den snabbaste? ;)

Helt ljuvligt väder, lagom varmt och solnedgång - kunde faktiskt inte bli bättre. Passade på att ta en bild med iphonen (den ovan) vilket ju kan förklara att den första kilometertiden blev usel. Hi...hi...

Men vad sjutton hände sen? Se kommande inlägg...

Hemma igen...

Sitter här och pustar ut efter att ha packat upp allting från helgens tripp.
Har haft en riktigt go helg! :)

Liseberg i fredags, besökt barnens farfar/farmor och så kusinerna igår. Det har busats, ätits gott och så har vi hälsat på värdens goaste lilla hundvalp. De är så söta så man kan inte låta bli att smälta lite. Fast, jag skulle aldrig vilja ha en hund själv. Tycker att de ska ha mycket sällskap och det fungerar ju inte när man jobbar så mycket som man gör.

Bjuder på lite bilder från besöket på Liseberg...



Emilia älskade att bli målad som en kanin och gissa om hon växte flera centimeter när den stora utklädda kaninen kom fram och kramade om henne och gav henne tummen upp? ;)

Oliver, ja han gillade tekopparna bäst. Fartfyllt - det är liksom hans grej det!

Jaha, nu laddar vi batterierna inför kommande vecka.
Den här veckan väntar bland annat sommarfest med jobbet, skoj!

Nu måste jag gå och riva upp paketen som jag fått med posten när vi varit borta.
Det är alltid lite som julafton...;)


Imorgon bär det av till västkusten ♥



Här packas det för fullt för imorgon bär det av en sväng till västkusten över helgen.
Det är så vackert där så det är inte klokt. Det är så här man skulle vilja bo, åtminstone på
sommaren! ;) Älskar små röda sjöbodar som knappt står upp och att tiden liksom står stilla...

♥ ♥ 

Fast imorgon väntar först ett besök på fartfyllda Liseberg.
Ska bli kul att se om barnen är något åksugna?

Trevlig helg på er!

Det bästa med dagen...

Tjoohooo!

Även idag har jag fått vara hemma med mina gryn eftersom Oliver inte kändes helt frisk igår. Men NU är han allt sitt vanliga jag igen, det är ett himla spring här just nu! Fast när vi var ute lite förrut så gav han sig på att hoppa studsmatta och då började han hosta och kraxa direkt så att han fick sluta. Helt ok kanske han inte är men tillräckligt för att vara igång som vanligt iallafall! Trist att det är studiedag imorgon, för det hade nog varit skönt för dem att komma iväg till dagis en sväng och leka av sig lite. Eller skönt för oss kanske! ;)

Det bästa med dagen har varit att jag kunde ta ett pass på Crosstrainern i förmiddags 
medan barnen tittade på film. 40 minuter hann jag med innan Emilia tyckte att nu får du ge dig mamma! ;) Idag var en sån där dag när jag hade kunnat köra ett tag till, vilken härlig känsla!
Vet inte när jag kände så senast??? Och nu i kväll är jag precis hemkommen från en promenad, 3,8 km i det härliga vårvädret. Skönt att få lite frisk luft.

När jag ändå har ångan uppe så passade jag på att boka ett Bodypump-pass på gymmet imorgon. Lika bra att smida medan järnet är varmt, eller vad är det man brukar säga!? ;)

weheartit.com

Fast, först blir det vanlig jobbdag för min del...
innan det är dags för lite långhelg igen! ;)

Vilken härlig dag!



Idag har det nästan känts lite som sommar, tycker ni inte?
Gräset är nyklippt och doftar så där underbart friskt, körsbärsblommorna har slagit ut och vi har avnjutit vår första rabarberpaj. Så himla gott!

Tyvärr har det fina vädret ändå inneburit att vi mest hängt inne. Oliver blev jättekrasslig och igår hade han mellan 39-40 graders feber hela dagen...:( Idag har han något lägre temp och har fått i sig lite att äta iallafall, alltid något. Hoppas att han piggnar till fort och att ingen av oss andra blir sjuka nu när det väntar lite långledigt i slutet av veckan. Man vill ju kunna hitta på något då.

Så, imorgon väntar alltså VAB för min del...:(
En del skulle säkert ropa hurra, men jag tycker mest det är jobbigt och stressande eftersom det alltid innebär att man kommer efter och måste jobba ikapp.


That´s life.

♥ ♥ ♥

Nu sitter den där!

Igår kväll blev det så äntligen av och tatueringen sitter nu där den ska! :)

Är jättenöjd över hur den blev och oerhört glad över att jag tog mod till mig att dra upp den en smula i storlek. Eller ja lite, den blev typ dubbelt så stor mot vad jag tänkt från början! ;) Blev också helt i gråskala nu, så att jag kan bestämma mig senare för ifall jag vill färglägga blommorna.



Kan avslöja att det gjorde j*t ont och jag vet inte om jag hade gjort det om jag vetat hur ont det skulle göra. Ja, iallafall inte vid revbenen! ;) Låg där och körde mantrat om och om igen i huvudet: - Mia, tänk på att den kommer att sitta där hela livet och du kommer bara att ha ont ett par timmar. Breathe in...breathe out!

Stort tack till dig Martin! :)
Maxtattoo



Okej, glad i hågen åkte jag hem och tänkte att jag bara skulle sjunka ner i soffan, kanske ta mig ett glas vin och bara pusta ut och känna att nu är det helg. Men, det blev inte riktigt så...

Öppnade dörren och möttes av Olof som sa: - Välkommen hem, Oliver har precis kräks ner hela sängen. Så, istället för att ha fredagsmys blev det att springa med hinken. BLÄ!
Ingen vidare start på helgen.

Så, den planerade utflykten idag för att se på Riddarspelen på Ekenäs får istället
ersättas med en riktig soffdag här. Lite tråkigt, för jag tror att Oliver hade tyckt det här varit häftigt att se. Men, det kommer ju fler tillfällen...



Dags att inta soffläge...:)

Trevlig helg på er!

En mysig vrå

God kväll! 

Idag skulle jag ha tatuerat mig men det blev minsann inte av den här gången heller! Killen som jag ska till ringde igår kväll och meddelade att han inte hade möjlighet att köra idag! :(
Jag som var så himla laddad - blev verkligen jättebesviken!

Så, idag var jag tvungen att "döva" detta med lite shopping istället! :)
Jag och Emilia tog en tur till IKEA och kom hem med en KIVIK-fåtölj med tillhörande fotpall. Den är så mjuk och skön, så här kommer man nog lätt kunna somna, när man väl får tillfälle att tillbringa några minuter i den.

Så NU finns det faktiskt en myshörna på riktigt i vårt hus! :)

♥ ♥ ♥

Nu funderar jag vidare på vad som ska upp på väggen bakom och kanske behövs också en ny kudde och filt? Det ena för ju liksom med sig mycket annat ibland...:) Är lite sugen på att köra "Lexington"-stil här i hörnet, men jag måste nog fundera på vad som känns bra.

Blä! Mitt i det här inlägget så kräktes Emilia här på golvet. Uhh...
Hoppas verkligen att det bara var "för mkt godis" och inte något annat. Kommer nog att sova med ena ögat öppet i natt tror jag. Baciller - försvinn!

Trevlig lördagskväll på er! :)

Nu jobbar vi på det...

Beach 2012...är närmare nu än man tror! :)

Och, jag har ju bestämt mig för att jobba på att vara i LITE bättre form än i dagsläget tills dess.
Har inte gått så bra hittills med tanke på att förkylningen höll i sig lite längre än jag hoppats på.
Men, de sista dagarna har jag börjat komma igång lite smått igen. Härligt!
  • Lördag crosstrainer 35 min
  • Söndag crosstrainer 30 min
  • Måndag vila
  • Tisdag vila
  • Onsdag löpning 5 km
Nu sitter jag och funderar på hur resten av veckan ska/bör se ut?
Ska ni träna något i slutet av veckan? Vad i så fall?
Kan behöva lite inspiration! =)


Rödmosig och sliten efter en jobbig löprunda idag. Kändes tungt i benen redan de första hundra metrarna. Så det krävdes en hel portion vilja och jävlaranamma (Ooops...)
för att ta mig runt! 

♣ ♣ ♣

I don´t stop when I am tired, I stop when I am done!






RSS 2.0 bloggping Bloggar av mammor och gravida





Varmt välkommen
till
"Mysans vrå"
och hem till mig och min familj!

Här kan du läsa om min vardag som småbarnsförälder och sambo, mitt brinnande intresse för inredning och design samt lite om mina tappra försök att komma igång och träna...igen! :) Och så mycket, mycket mer!

Jag älskar att fotografera (även om jag inte direkt kan) och jag älskar att redigera bilder och sätta ihop små kollage av dem. Bloggen är mitt lilla tillhåll för att visa det som jag tycker är vackert i livet och för att visa det som jag brinner för att syssla med.

Våra två små hjärtan, Oliver -06 och Emilia -08 är de som förgyller min/vår vardag allra mest!

Välkommen hem till mig! Hoppas att du kommer att tycka om min blogg...

//Anna-Mia Rehn



Är du intresserad av att synas här på bloggen? Tveka inte att kontakta mig.

[email protected]







@HOME