Det här med egentid...

Innan man fick barn så tänkte man inte ens på att den existerade...egentid.
Man bara va - man kunde gå och träna när man ville, se på film, gå ut och äta, ta sovmorgon på helgen. Ja, listan kan göras hur lång som helst! 

Nu gör man också allt det där, bara på ett lite annorlunda sätt.
Man tränar tummarna när man spelar tv-spel, man ser på film (nu senast Robin Hood i Sherwoodskogen), man äter ute ibland - allt som oftast på McDonalds och visst tar man sovmorgon på helgen...till halv sju istället för kvart över sex! ;)

Inte undra på att man numera uppskattar sådana saker som t ex att gå till frissan betydligt mycket mer än tidigare. Att få sitta där - invirad i en plastcape med folie i håret, sörpla svart kaffe och då och då ta en tugga på den där knapriga chokladkakan (som man först tänkte tacka nej till för att man ju skulle hålla igen, men som man sen inte kunde säga nej till när frågan kom), att låtsats läsa den senaste skvallerblaskan fast man egentligen tjuvlyssnar och är mer intresserad av vad som händer hos "grannen" bredvid...
Högklassig egentid, eller hur!? ;)

Ett par timmar senare steg jag ut från salongen med lätta steg och ett något ljusare hårsvall än innan. Där hemma väntade sonen ivrigt på att få hjälp med att besegra ett troll i Harry Potter-spelet!
Back to reality!

Hoppas att allt är bra med er! :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Egentid är ett måst, em svårt då man har barn....Kram Johanna

2011-08-19 @ 19:16:16
URL: http://www.njutbarating.blogspot.com
Postat av: Mirre

Förstår att det är superviktigt då man får den egna viktiga tiden, den måste vara värdefull



Vilken charmig blogg du har, vad roligt att du besökte mig, kom gärna tillbaka =D

2011-08-19 @ 19:52:41
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: pysseliten

ja jag jag ju en hel del egen tid men tiden när barna var små var roligare .Nu är det så tomt och man bara locka hem dom när det är mat .Dom har ju fullt upp jämt .Men men så är det din tid kommer då kan du göra allt du vill :) Klat att du ska åka till House där finns så mycket fint så .

2011-08-21 @ 08:27:31
URL: http://pysselien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
<